Om os

Anders Gregersen

Som maskiningeniør kan jeg, skabe værdi som bindeled imellem teoretisk udvikling og praktisk fremstilling, dette med baggrund i min erhvervsmæssige erfaring som kleinsmed samt erfaring indenfor maskinelle konstruktioner. I min læretid og efterfølgende tid som svend hos Fornax A/S, blev jeg ofte udsendt på montagearbejde i udlandet til opstilling og installering af industriovne.

Jeg brænder for at udvikle og konstruere maskiner, hvor jeg kan anvende min tekniske viden og udfordre mine faglige og personlige kompetencer. Jeg arbejder selvstændigt og struktureret, tager ejerskab for opgaven, indsamler og evaluerer data for at anskueligøre omfang og definition af opgaven.

I de seneste 6 år har jeg arbejdet som konsulent for en rådgivende ingeniør virksomhed og været ude ved diverse kunder og opgaver:

  • Konstruktør og CAD-designer for en virksomhed der specialiserede sig indenfor innovative og holistiske løsninger til alle faser af professionel fødevareforarbejdning
  • PTA medarbejder som gennemgik masterdata, produktions modnede projekter og lavede inspektioner af 2D tegninger.
  • Konstruktør og CAD-lead for et ingeniør- og entreprenørselskab, som leverer biomassefyrede anlæg og kraftværker samt kraftvarmeværker.
  • Konstruktør og CAD designer for en virksomhed der specialiserede sig indenfor fra smalle, agile kompakte fejemaskiner, til tunge lastbilmonterede fejemaskiner.
  • Konstruktør, FE analytiker og beregner af diverse test maskiner indenfor vind industrien.

Nu arbejder jeg som freelance konsulent indenfor vind branchen med teknisk projektledelse, og med maskinel konstruktion indenfor andre virksomheder.

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på hjemmesiden, er du altid meget velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til mig på telefon (+45) 30 63 15 03, eller send en mail til info@cadtegner.dk. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.